Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi?
Hyvä tietääKEHITYSIDEATTietoa sivustosta

Tietoa sivustosta Oppimaisema.fi

Sivuston toiminnot

Sivunäkymän yläosassa on päävalikko oppimaisema.fi -palvelun eri osiin. Näkymään lisätään vielä kieliversiolinkit (På svenska, In English) joiden kautta pääsee suoraan sivun eri kieliversioihin. Sivunäkymän yläosaan ilmaantuu kirjauduttaessa Omat sivut - linkki, jonka kautta tunnukset omaava käyttäjä voi muokata omia materiaalejaan ja tietojaan.

Pääsivuissa kuvakarusellin alla on Hae-toiminto, joka  tuottaa tulokseksi vain oppimaisema.fi -palvelun sisältöjä.    

Oikeudellinen varauma

Verkkopalvelun sisältö pyritään pitämään ajantasaisena. Koska suurin osa sisällöistä on yhteisöllisesti tuotettua, jokainen sisällön tuottaja vastaa omista tuottamistaan sisällöistä. Opetushallitus ei vastaa sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai vahingoista. Opetushallitus ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä.

Opetushallitus ei ole vastuussa niistä muiden tuottamista verkkoaineistoista, joihin Oppimaisema.fi -palvelusta on linkki.

Henkilötietojen käsittely

Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, mutta sisällön tuottajat, asiantuntijarekisteriin liittyvät tai Opeakatemian kurssia aloittavat henkilöt hankkivat tunnukset Oppimaisema.fi -palveluun ja tällöin tunnistautumiseen riittää sähköpostisoite, nimitiedot ja itse laadittu salasana. Oppimaisema.fi -palveluun voi kirjautua myös MPASSid - tunnistautumisen avulla. Sähköpostisoitetta kysytään myös uutiskirjettä tilatessa, mutta Oppimaisema.fi -palvelussa ei niitä kerätä rekisterikäyttöön.

Rekisteriseloste

Verkkopalvelun käytöstä kerätään tilastollista tietoa muun muassa kävijämääristä, suosituimmista sivuista sekä palvelun sisääntulo- ja poistumissivuista. Tietoja hyödynnetään verkkopalvelun kehittämisessä.

Tekijänoikeudet ja verkkopalveluun linkittäminen

Opetushallituksella on kaikki oikeudet sivustolla julkaistavaan aineistoon, ellei toisin ole mainittu.

Verkkopalvelun sivuihin voi vapaasti linkittää ja tekstiä voi lainata, mutta lähde on ehdottomasti mainittava. Muusta aineiston käytöstä on erikseen sovittava Opetushallituksen verkkoviestinnän asiantuntijoiden kanssa.

Sivuston ylläpito

Palvelua ylläpitävät ja siitä vastaavat Oppimaisema 2.0 hankkeen koordinaattori ja Opetushallituksen Tilat - ja kalusteet oppimisympäristöhankkeiden asiantuntijat.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •   Rekisteriseloste