Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi?
SeminaaritEKSKURSIOTAsiantuntijarekisteriOPEAKATEMIA

Seminaarit ja konferenssit

Team up -verkkokurssi 7.11-10.12.2016

Tapahtumapaikka ja koulutuspäivät Opeakatemia
07.11.2016 06:00 - 08.11.2016 06:00Koulutuksen kuvausTervetuloa suorittamaan yhdessä työparisi tai tiimisi kanssa Team up-verkkokurssia!
Miksi osallistua?

Verkkokurssi on suunnattu peruskoulun ja lukion opettajille. Kurssilla tutustut design-menetelmiin ja opit hyödyntämään niitä opetuksesi suunnittelussa. Teet uuden OPS:in mukaisia oppimiskokonaisuuksia valitsemastasi aiheesta. Näitä voit käyttää suoraan omassa opetustyössäsi. Saat lisäksi kaikkien osallistujien tekemät oppimiskokonaisuudet käyttöösi. Verkkokurssi on maksuton, ja se on Opetushallituksen tukema.

Tarvitset kurssisuoritukseen itsellesi parin tai tiimin. Ilmoittautukaa kaikki erikseen tällä lomakkeella (älkää välittäkö lomakkeen päivämääräasetuksista. Verkkokurssin suoritus aika on 7.11.-10.12.2016).Tietoa koulutuksen järjestäjästä Koulutuksen järjestää Opetushallituksen rahoituksella Suomen Future Classroom Network - verkosto. Järjestelytoimikunta/vastuuhenkilöt Markku Lang, Tarmo Toikkanen, Pauliina Wahlstein, Virve Vakiala ja Katri LehtovaaraLinkit TEAM UP -ETUSIVU
Ilmoittautuminen on päättynyt.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •