Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi?
SeminaaritEKSKURSIOTAsiantuntijarekisteriOPEAKATEMIA

Seminaarit ja konferenssit

Turvallista koulumatkaa! Peruskoulun liikenneturvallisuuspäivä

Tapahtumapaikka ja koulutuspäivät Valtion virastotalon auditorio, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 TURKU
23.05.2017 09:00 - 23.05.2017 15:00Koulutuksen kuvausAluehallintovirasto järjestää koulujen jokapäiväisen liikenneturvallisuuden parantamiseen keskittyvän koulutuspäivän. Koulutus on suunnattu koulujen rehtoreille sekä kuntien sivistysjohdolle.

Esitykset ovat seurattavissa myös videoyhteyden kautta. Videoyhteyttä varten pyydetään ilmoittamaan yhteyshenkilö, jolle järjestäjä toimittaa ohjeen.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt määrärahan tämän koulutuksen järjestämiseksi, joten varsinainen koulutusosuus on osanottajille maksuton. Osallistujat vastaavat itse matka-, ruokailu-, majoitus- ym. kuluistaan. Osallistujille ei lähetetä erillistä kutsua. Jos tilaisuus peruuntuu, siitä ilmoitetaan erikseen. Tietoa koulutuksen järjestäjästä Lounais-Suomen aluehallintovirastoJärjestelytoimikunta/vastuuhenkilöt Opetustoimen ylitarkastaja Mikko Helasvuo, 0295 018 301, mikko.helasvuo@avi.fiYhteystiedotOpetustoimen ylitarkastaja Mikko HelasvuoSähköpostimikko.helasvuo@avi.fiPuhelinnumero0295 018 301Linkithttp://www.avi.fi
TiedostotTurvallista koulumatkaa! KUTSU ja OHJELMA

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •