Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi?
SeminaaritEKSKURSIOTAsiantuntijarekisteriOPEAKATEMIA

Seminaarit ja konferenssit

Nova Schola -konferenssi

Tapahtumapaikka ja koulutuspäivät Hilton Helsinki Airport
07.11.2018 09:00 - 08.11.2018 16:00Koulutuksen kuvausTulevaisuuden koulu on monipuolinen oppimisympäristö, joka mukautuu joustavasti oppijan ja oppimisen tarpeisiin. Vaatimuksia on paljon, eikä aina ole helppo nähdä kokonaisuutta. Mitä kannattaa tehdä? Mitä pitää tehdä? Mistä tietää, mikä ratkaisu on paras? Miten varmistamme parhaat tulokset? Mitä muut ovat tehneet? Miten kaikki rahoitetaan?

Oppimisympäristöissä on kyse pedagogisista ratkaisuista, mutta myös taloudellisista ja tehokkaista tilaratkaisuista. Koulun rakentaminen, rakennuttaminen, suunnittelu ja käyttö ovat taitolajeja ja niitä on syytä harjoitella: siksi järjestämme Nova Schola -konferenssin.

Nova Schola -konferenssi tarjoaa tietoa, kokemuksia ja verkostoja: kenenkään ei tarvitse pohtia päätöksiä yksin. Tule kuulemaan, miten muut ovat ratkaisseet koulujen rakentamisen ja korjaamisen, uudet oppimisympäristöt ja rahoitusmallit. Tietoa koulutuksen järjestäjästä FCG Koulutus Oy, liiketoimintaryhmän johtaja DI Tarja Salonen. Koulutus- ja valmennuspalvelumme tukevat asiakkaitamme ammatillisen osaamisen, johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisessä. Olemme kuntasektorin johtava koulutuspalveluiden tarjoaja Suomessa. FCG on sijoittunut vuosi toisensa jälkeen koulutuspalveluiden imagotutkimuksissa kärkinimien joukkoon.Järjestelytoimikunta/vastuuhenkilöt Yhteyshenkilöt
Koulutuspäällikkö
Tarja Salonen
puh. +358 44 744 1815
etunimi.sukunimi@fcg.fi
Koulutuskoordinaattori
Minna Kosonen
puh. +358 50 312 0199
etunimi.sukunimi@fcg.fi


FCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutusLinkit ILMOITTAUTUMINEN

From Product to Service - Tuotteesta palveluksi

Nova Schola -konferenssi 7.-8.11.2018

Pääteemat
* Oppimisympäristöt ja tulevaisuus
* Tilat osana uutta toimintakulttuuria

Kuulemme kahden päivän aikana asiantuntijaluentoja, CASE-esimerkkejä ja kokemuksia mm. erilaisista oppimisympäristöistä, rakennusprojekteista ja niiden suunnittelusta sekä eri toteutusvaihtoehdoista kustannusvaikutuksineen. Kulkevatko pedagogiset tarpeet, rakentaminen ja päätöksenteko aina käsi kädessä? Tärkeä päätös kun on aina lisäksi se, rakennetaanko uutta ollenkaan vai korjataanko vanhaa - mikä on järkevää ja millä kriteereillä päätökset pitäisi tehdä?

Konferenssissa on puheenvuorojen lisäksi rinnakkaisohjelmana mahdollisuus myös lähialueelle järjestettyihin kouluvierailuihin (ennakkoilmoittautuminen, rajoitettu osallistujamäärä). 

Verkostoitumista jatketaan yhteisen illallisen muodossa ensimmäisen konferenssipäivän päätteeksi.

LISÄTIEDOT: seuraa tapahtuman kotisivuja, http://tapahtumat.fcg.fi/novaschola

Tilaisuus on kohtaamis- ja verkostoitumispaikka kaikille niille henkilöille, joiden osaaminen, osallistuminen ja päätökset tarvitaan koulujen, erilaisten oppimisympäristöjen ja sivistyspalveluiden toteuttamiseksi tämän päivän ja huomisen kunnissa. 

Työskentelet siis joko kunnassa viranhaltijana, päättäjän roolissa luottamushenkilönä tai palveluntarjoajana - tämä tilaisuus on suunniteltu juuri sinulle.

Onnistunut projekti ja tulevaisuuden oppimisympäristöjen vaatimukset täyttävät, taloudellisesti kestävät ratkaisut tehdään yhdessä: tulkaa mukaan ryhmänä, niin voitte pohtia kuntanne ratkaisuja jo konferenssissa.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •